fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti noored võistlevad Itaalias

21.02.2024

Milaanos Itaalias algab reedel juunioride Euroopa karikaetapp, kus on võistlustules ka mitmed Eesti noored.

Noormeeste üksikmängus on Andrei Schmidtil võistlustabelis üheteistkümnes asetus. Schmidt kohtub esimeses mängus šveitslase Fionn Fallahiga. Martti Joosti esimene vastane on üheksanda asetusega austerlane Pascal Cheng. Rasmus Talts kohtub Liann Ubietoga Šveitsist, Oliver Hani Raul Berguaga Hispaaniast, Rasmus Roogsoo Mario Rodrigueziga Hispaaniast ning Rene Leeman Zhi Lun Ongiga Šveitsist.

Neidude üksikmängus osalevad Heili Merisalu ja Marija Paskotši. Viieteistkümnenda asetusega Paskotši vastane on Lea Kyselicova Slovakkiast. Merisalu mängib Melina-Maria Anastasiouga Kreekast. Paarismängus on nende vastas Austria paar Sarah Dlapka ja Anja Rumpold. Segapaarismängus on Paskotši paariliseks Rasmus Talts ja avaringis minnakse vastamisi Küprose paariga. Andrei Schmidt ja Heili Merisalu mängivad Slovakkia paari Petrovici ja Kyselicovaga.

Noormeeste paarismängus on Leeman ja Taltsi esimesed vastased šveitslased Felix Ekstrand ja Arthur Miauton. Marti Joost ja Rasmus Roogsoo kohtuvad prantslaste Gaspard Leriche ja Louis Moriniga. Andrei Schmidt ja Oliver Hani vastased on Lian Ubieto ja Leander Züst Šveitsist.

Võistluse tabelid ja tulemused siin.