fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Tauri Kilk Slovakkias veerandfinaalis

19.04.2024

Kawasaki Slovak Open turniiril saavutas Tauri Kilk senise parima tulemuse Euroopa karikaetapil, kui jäi jagama 5. kohta.

Kilk alustas võistlust kvalifikatsiooniturniirilt, kust pääses kolme võiduga põhivõistlusele. Põhiturniiri avaringis tuli kolmes geimis võit viienda paigutusega slovaki Milan Dratva (BWF 147) üle 21-19, 18-21, 21-17. Reedel kaheksandikfinaalis oli Kilki vastane samuti kvalifikatsioonist alustanud türklane Yusuf Yasar. Ka selles mängus läks Kilkil vaja kolme geimi ning veerandfinaali pääs tuli tulemusega 21-11, 18-21, 21-9.

Veerandfinaalis oli Kilki vastane Taanit esindav Karan Rajan Rajarajan (BWF 127). Esimeses geimis oli seisuni 7-7 mäng võrdne, kuid siis läks ette vastane ja kuigi geimi lõpus Kilk vahet vähendas, võitis geimi Rajarajan. Teist geimi alustas hästi Eesti meister juhtides 14-9, kuid seejärel tekkis vastasel võimalus seis viigistada ja ise juhtima minna. Kilk jõudis veel seisuni 20-20, kui viimased punktid ja mänguvõidu noppis taanlane 21-19, 23-21.

Võistluse tulemused siin.