fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijate jaoks lõppes EM

10.04.2024

Sulgpalli Euroopa meistrivõistlustel Saksamaal võistlesid täna üksikmängudes Kristin Kuuba ja Karl Kert.

Eesti parimat sulgpallurit Kristin Kuubat (BWF 51) ootas teises ringis kolmekümne kahe parima seas loosi tahtel tugev vastane, maailma 56. reket Qi Xuefei Prantsusmaalt. Enne tänast mängu oli omavaheliste kohtumiste seis 4-0 Prantsusmaa esindaja kasuks. Kuuba alustas mängu hästi ja läks geimi sisesele pausile 11-10 eduseisult. Sealt edasi sai aga Qi Xuefei hoo üles ja tugeva spurdiga võttis geimivõidu. Teises geimis üritas Kuuba taas prantslannale vastu hakata, kuid seisult 7-7 tegi vastane kuuepunktilise vahespurdi ja seda vahet Kuubal kinni võtta ei õnnestunud. Kuuba pidi täna tunnistama Qi Xuefei paremust 12-21, 14-21.
Karl Kert (BWF 349) kohtus kolmekümne kahe parima seas Šveitsi esinumbri Tobias Künziga (BWF 106). Kert võttis esialgu juhtpositsiooni ja oli esimeses geimis pidevalt eduseisus. Seisult 18-13 tabas aga eestlase mängu mõõn ning Künzi võttis järjest kaheksa punkti ning geimivõidu. Teises geimis Kertil end enam koguda ei õnnestunud ja mäng lõppes 18-21, 11-21.

Nii Kuuba kui Kert jäid Euroopa meistrivõistlustel jagama 17. kohta.