fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Paarismängijatel EM-l võitu saada ei õnnestunud

09.04.2024

Sulgpalli Euroopa meistrivõistlustel Saksamaal algas täna võistlus paarismängijate jaoks. Väljakul käinud kolmel Eesti paaril võitu võtta ja järgmisse ringi pääseda ei õnnestunud.

Meeste paarismängus läksid eestlastest esimesena väljakule Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner. Maailma edetabelis 187. kohal asuvad Kaljurand ja Käsner kohtusid maailma edetabelis 66. kohal olevate iirlaste Joshua Magee ja Paul Reynoldsiga. Eestlased alustasid mängu hästi ja läksid kohtumise alguses mitmepunktilise vahega juhtima. Geimi keskpaigast õnnestus aga iirlastel hakata vahet vähendama ning viimastel punktidel suutsid vastased paremini rünnakut hoida ning võtsid esimese geimivõidu 23-21. Teises geimis tegid Magee ja Reynolds seisult 9-9 vahe sisse ja võitsid kogu mängu 23-21, 21-16.

Teine Eest meespaar Anton Berik ja Mikk Õunmaa (BWF 193) kohtusid endast pea 150 kohta maailma edetabelis kõrgemal asuva paari Andreas Sondergaardi ja Jesper Toftiga Taanist (BWF 44). Maailma edetabeli kohtade suur vahe peegeldus ka mängu lõpptulemuses, mis jäi taanlaste kasuks 21-8, 21-16.

Naiste paarismängus olid Eesti meistrid Catlyn Kruus ja Ramona Üprus vastamisi maailma edetabeli 46 paariga Julie Macphersoni ja Ciara Torrancega (Šotimaa). Ainult eurooplaste kohti maailma edetabelis vaadates on Aasia mängijatest domineeritud edetabelis Macpherson ja Torrance kuues Euroopa paar. Kruus ja Üprus suutsid tugevate vastaste vastu tempot paremini hoida esimeses geimis, kuid mõlema geimi alguses said šotlased edu sisse, mida käest ei antud. Kruus ja Üprus pidid vastu võtma 17-21, 14-21 kaotuse.

Kõik Eesti paarid jäid EM-l jagama 17. kohta.

Kolmapäeval on Eesti sulgpalluritest väljakul Kristin Kuuba ja Karl Kert. Kuuba kohtub kolmekümne kahe parima seas prantslanna Qi Xuefeiga ning Karl Kert läheb vastamisi Šveitsi esinumbri Tobia Künziga. Kuuba mängib Eesti aja järgi orienteeruvalt 15.00 ja Karl Kert 12.00.

Otseülekanne mängudest siin. Võistluse tulemused ja ajakava siin.