fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad alustavad Soomes

24.04.2024

Neljapäeval algab Soomes Future Series Euroopa karikaetapp, kus osalevad mitmed Eesti mängijad.

Meeste üksikmängus alustab kvalifikatsioonist Tauri Kilk, kes eelmisel nädalal Slovakkias sama taseme turniiril mängis end kvalifikatsioonist põhiturniiri veerandfinaali. Kilki esimene vastane on Carl Claesson Rootsist. Omavahel on varem kohtutud eelmise aasta lõpus Norras, kus peale jäi Kilk. Põhiturniirile jõudmiseks on vaja võita kolm mängu. Edu korral kvalifikatsioonis ootaks Kilki põhiturniiri esimeses ringis Karl Kert.

Kvalifikatsioonist alustab võistlust ka Andrei Schmidt, kelle esimene vastane on Yansong Zhao Uus-Meremaalt. Joel Mislav Kunst mängib taanlase Marcus Kruse vastu.

Naiste üksikmängus alustab põhiturniirilt Helis Pajuste, kes kohtub avamängus Florentine Schöffskiga Saksamaalt. Kvalifikatsioonis mängivad Marelle Salu, kelle vastane on Oona Tapola Soomest. Samuti Eliise-Kristiina Altmäe, kes kohtub Petra Saarnivaaraga Soomest ning Laura-Liis Kale, kelle vastane on Alisha Naik Kanadast.

Meeste paarismängus on Kristjan Kaljurannal ja Raul Käsneril esimene asetus. Nende esimene vastane selgub Saksamaa ja India paari kohtumisest. Kolmanda paigutuse said Karl Kert ja Tauri Kilk, kes on samuti otse teises ringis, kus ootavad vastast Saksamaa ja Soome esindajate vastasseisust. Otse teisest ringist alustavad loosi tahtel veel Andrei Schmidt ja Hugo Themas. Esimeses ringis mängivad Chris Robin Talts ja Rasmus Talts Miika Lahtineni ja Jere Övermarki vastu Soomest.

Naiste paarismängus on Elisaveta Beriku ja Emili Pärsimi vastased Bhavika Mistry ja Dorsa Yavarivafa Inglismaalt. Marelle Salu ja Emilia Shapovalova mängivad soomlaste Sai Abhijna Brahmakali ning Aino Overmarkiga. Laura-Liis Kale ja Liis Kiik kohtuvad Pihla Mäkela ja Helena Santalahtiga Soomest.

Segapaarismängus on Mikk Õunmaal ja Ramona Üprusel teine paigutus. Nende esimene vastane selgub Karl-Rasmus Pungase ja Liis Kiike ning soomlaste Erik Li ja Aino Övermarki kohtumisest. Andrei Schmidt ja Emili Pärsim said loosiga otse teises ringis, kus nende vastased on esimese paigutusega Saudi Araabia paar Mahd Saikh ja Khadijah Kawthar. Hugo Themas ja Elisaveta Berik mängivad Malta paari Samuel Cassari ja Francesca Clarikiga. Rasmus Talts ja Marelle Salu kohtuvad soomlaste Safin Emrani ja Ellen Virtaga Soomest. Andre Martin Reins ja Laura-Liis Kale mängivad prantslaste Timeo Bourgini ja Malya Horeauga.

Vaata tabeleid ja ajakava siin.