fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Musical Kinnisvara toetab Eesti Sulgpalliliitu

17.04.2024

Eesti Sulgpalliliit ja Musical Kinnisvara tegid partnerluskokkuleppe, millega Musical Kinnisvara toetab järgneval aastal Eesti Sulgpalliliitu, et panustada sulgpalli populaarsuse tõusu ja uute tippude esile kerkimisse.

Musical Kinnisvara juhi Uku-Urmas Trossi sõnul sai soov toetada sulgpalli alguse isiklikust kokkupuutest alaga: “Olen sulgpalli mänginud kümme aastat. Viimaste aastate jooksul on kasvanud soov ise mängijana rohkem areneda ja sellega koos kasvanud sulgpalli fännlus. Aktiivse mängijana mõistan ühe rohkem, et Eesti sulgpall vajab toetust ja seda enam kui näen, et meil on Eestis palju noori, kellel on potentsiaali jõuda maailmas kaugele. Ühtlasi naudin mängijana seda, kui palju harrastusmängijaid on Eestis juurde tulnud.”

Eesti Sulgpalliliidu tegevjuhi Siiri Rajamägi sõnul on rõõm näha, et Eesti ettevõtted näevad sulgpalli kasvava spordialana, mis on ühtlasi nii suurepärane liikumisharrastus kui ülimalt vaatemänguline tippsportlaste esituses: “Oleme väga tänulikud, et Musical Kinnisvara jagab, Eesti Sulgpalliliidu eesmärke Eest sulgpalli edendamisel”.