fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Sulgpall kõigile koolitused

19.09.2023

Tänavu aastal korraldab Eesti Sulgpalliliit kaks “Sulgpall kõigile” koolitust. “Sulgpall kõigile” on Rahvusvahelise Sulgpalliföderatsiooni programm, mis oma loomuselt on loodud, et anda igale lapsele võimalus mängida maailma kõige kiiremat spordiala.

Koolitustel on suur osakaal praktilisel tegevusel, mis annab vajalikud oskused ja teadmised sulgpalli mänguks ja sulgpalli tundide läbiviimiseks. Koolituse läbijad saavad Rahvusvahelise Sulgpalliliidu tunnistuse. Koolitusele on oodatud osalema eelkõige üldhariduskoolides kehalise kasvatuse õpetajad, aga ka lasteaedade ning liikumisrühmade õpetajad. Ühel koolitusel saab osaleda kuni 25 õpetajat.

Sel sügisel toimuvad koolitused kahel erineval ajal:

  • Tartumaa, Ülenurmel, 24. oktoober 2023, Ülenurme Spordihoones 09:30-16:00
  • Harjumaa, Jüris, 10. november 2023, Lenne Sulgpallikeskuses 09:30-16:00

Registreerumine koolitusele kuni 17. oktoober 2023 siiri@badminton.ee, osalustasu 30 eurot. Koolid, kus osaled “Sulgpall kõigile” koolitusel mitu õpetajat, saavad sulgpallivarustuse komplekti, mis sisaldab sulgpalli reketeid, palle ja võrke. Täpsem info siin.