fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Noorte-GP 4 võitjad

18.09.2023

Nädalavahetusel toimus Lenne Sulgpallikeskuses Noorte-GP neljas osavõistlust. Võitjad selgusid alates U-11 vanuseklassist kuni U-19 vanuseklassini.

U-11 vanuseklassis, kus selgitatakse ainult üksikmängu parimad tulid võitjateks Raimond Vaidla (TSKeskus) ja Sara Deb (Soome).

U-13 vanuseklassis olid üksikmängus parima minekuga Rando Penner (Nõo SK) ja Kirsika Vaidla (TSKeskus). Paarismängudes tulid võitjateks tütarlaste seas Margaret Lips/Kirsika Vaidla (TSKeskus) ja segapaarismängus soomlased Liam Lin/Nova Nyqvist.

U-15 vanuseklassis saavutasid üksikmängus esikoha Isak Melleri (Soome) ja Kelli Muinast (TSKeskus). Poiste paarismängus noppisid võidu Oskar Laanes/Karl Mattias Pedai (Triiton), tütarlaste seas Keidi Kaasma/Grethe Look (Triiton). Segapaarismängus tunnistasid ainult võite Isak Melleri/Unni Parikka (Soome).

U-17 poiste üksikmängus tuli esikohale Karl Mattias Pedai (Triiton) ja tütarlaste seas Grettel Luts (TSKeskus). Tütarlaste paarismängus said esikoha medalid endale kaela Grettel Luts/Kelli Muinast (TSKeskus). Segapaarismängus tulid esikohale Karl Mattias Pedai/Romili Vakk (Triiton).

U-19 noormeeste üksikmängus astus poodiumi kõrgeimale astmele Andrei Schmidt (Triiton) ja tütarlaste seas Marija Paskotši (Raul Must SK). Noormeeste paarismängus võitsid kindlalt esikoha Hannes Hani/Andrei Schmidt (Triiton). Neidude paarismängu tasavägises konkurentsis tulid võitjateks Lumikki Liias/Marija Paskotši (Triiton/Raul Must SK). Segapaarismängus saavutasid esimese koha Rene Leeman/Elisaveta Berik (Raul Must SK/Triiton).

Võistluste tulemused nähtaval siin.