fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kuuba kaotas maailma 18. reketile kolmes geimis

22.08.2023

Täna alustas enda MM-i teekonda Kopenhaagenis Eesti esireket Kristin Kuuba minnes vastamisi maailma 18. reketiga korealanna Ga Eun Kim.

Avageim algas eestlanna jaoks keeruliselt jäädes joogipausi ajaks kaotusseisu 5:11. Keerulisest seisust hoolimata tuli Kuuba nelja punktiliste spurtidega mängu tagasi ja viigistas geimis seisul 19:19. Viimased kaks punkti keeras eestlanna samuti enda kasuks ja võitis geimi 21:19. Teises geimis oli Kuuba taas intervalliks 7:11 kaotusseisus. Pärast pausi tegi eestlanna viie punktilise vahespurdi ja vähendas kaotusseisu ühele punktile 13:14. Paraku geimi lõpp läks see kord korealanna kasuks ja tuli kaotus 14:21.

Otsustavas geimis mängiti punkt-punkti mängus kuni seisuni 5:5, pärast mida kaotas Kuuba 10 punkti järjest ja leidis ennast keerulisest seisust. Tasa ja targu tuli Kuuba kolme punkti kaugusele, kuid sellest ei piisanud ja geim lõppes seisuga 16:21. Kokku kestis kohtumine 1 tund ja 1 minut.

Võistluste tabelid saadaval siin ja otsepilt nähtaval siin.

Foto: BadmintonPhoto/Mikael Ropars