fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

U17 EM: Põder/Vakk ja Roogsoo/Liias liikusid teise ringi

09.08.2023

Täna algas Vilniuses, Leedus U17 Euroopa meistrivõistluste individuaalturniir, esimestena astusid Eesti koondisest platsile segapaarismängus Priit Põder/Romili Vakk ja Rasmus Roogsoo/Lumikki Liias.

Põder/Vakk läksid vastamisi Hollandi paariga Luuk Vingerhoed/Meare van Dalmiga. Mäng algas tasavägiselt, kuid intervalli ajaks leidis Eesti paar ennast siiski kaotusseisust 7:11. Edasi jätkati mängu sarnase punktide vahega, siiski jõudsid Põder/Vakk ühe punkti kaugusele vastastest seisul 18:19. Sellest paraku ei piisanud ja vastu tuli võtta kaotus 18:21. Teises geimis oldi taas intervalli ajaks kaotusseisus, kuid seekord minimaalselt 10:11. Pärast joogipausi koguti enda hoog üles ja võideti geim 21:17. Kolmandas geimis mindi intervallile Eesti paari juhtimisel seisuga 11:0, edasi käis punkt-punkti mäng kuni seisuni 16:16, pärast mida võideti neli punkti järjest ja seda vahet hoiti edukalt. Otsustava geimi võit ja teise ringi pääse kindlustati võiduga 21:18. Teises ringis minnakse vastamisi neljanda paigutusega Prantsusmaa paariga Ewan Goulin/Agathe Cuevasega.

Roogsoo/Liias kohtusid enda mängus rootslastega Harry Vaihinger/Anvita Harakamaniga, kust võeti pärast 20 minutilist mängu kindel võit. Avageim saadi ilusti edu sisse geimi algusest ja intervallile minnes juhiti 11:6. Edasi suudeti teha väike nelja punktiline spurt ja vastaseid hoida kindlas kauguses, et geimi võit kindlustada seisuga 21:15. Teises geimis mängiti veel kindlamalt ning joogipausi ajaks oli tablool seisuks 11:5 eestlaste poolt vaadatuna. Edasi jätkus kohtumine sama kindlalt ja Roogsoo/Liias kindlustasid mängu võidu seisuga 21:8. Teises ringis tuleb neil vastasteks kolmanda paigutusega Ukraina paar Vladyslav Kunin/Yaroslava Vantsarovska.

Võistluse tabelid saadaval siin ja otsepilt nähtaval siin.