fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

U17 EM: Joost liikus järgmisesse ringi nii üksik- kui ka paarismängus

09.08.2023

Täna jätkus Vilniuses, Leedus U17 Euroopa meistrivõistlused, kus võistlustules olid üksikmängudes neiud ja noormehed. Lisaks selgusid paarismängudes teise ringipääsejad.

Neidude üksikmängus kohtus Emilia Shapovalova üheksanda paigutusega ukrainlanna Raiia Almalalhaiga. Shapovalova pidi tunnistama vastase kindlat paremust seisuga 11:21, 10:21. Teise üksikmängijaga oli võistlustules Marija Paskotši, kes kohtus šveitslanna Sanna Germanniga. Avageimis tuli kindel kaotus seisuga 7:21, teises geimis oli mäng palju tasavägisem, kuid siiski jäi Paskotši alla 19:21.

Neidude paarismängus jäid Lumikki Liias/Marija Paskotši alla Türgi paarile Nisa Nur Cimen/Aleyna Krokutile seisuga 16:21, 11:21. Emilia Shapovalova/Romili Vakk kohtusid Austria paariga Natalia Galova/Hanna Gillesbergeriga. Tasavägise kolme geimilise kohtumise ava geimi kaotas Eesti paar 15:21, teises geimis võideti vastaseid sama skooriga. Otsustavas geimis oli pinge õhus mängu lõpuni, paraku tuli vastu võtta kaotus 19:21.

Noormeeste üksikmängus astusid platsile Marti Joost ja Rasmus Roogsoo. Roogsoo kohtus Leedu mängijaga Domas Paksys. Esimese geimi kaotas Roogsoo 10:21, teises geimis juhtis eestlane geimi veel seisul 17:13, kuid sealt tegi leedukas 6-punktilise spurdi ja läks geimi juhtima 19:17. Geim lõppes Roogsoole kaotusega 19:21. Kaheteistkümnenda paigutusega Joost kohtus Sloveenia mängija Tevž Ornikuga, ning sai kindla võidu seisuga 21:13, 21:14. Kolmandas ringis läheb Joost vastamisi Hollandi mängijaga Dio Hoegen.

Noormeeste paarismängus pidid Oliver Hani/Priit Põder vastu võtma 14:21, 18:21 kaotuse Soome paarilt Axel Gras/Vili Tanttult. Joost/Roogsoo kohtusid Itaalia paariga Tobias Andergassen/Massimo Grottiga. Tasavägise kohtumise võitsid eestlased 21:19, 21:18 ja kohtuvad järgmises ringis kuuenda paigutusega Saksamaa paariga Felix Schütt/Alexander Philipp Zhangiga.

Võistluse tabelid saadaval siin ja otsepilt nähtaval siin.