fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Klubide karika tabelid ja võistkonnad

02.12.2022

Homme algab Kääriku Spordikeskuses Eesti sulgpalli Klubide karikas, võistlus leiab aset kahel päeval ja toimub kolmes erinevas liigas.

Meistriliigasse registreeris 7 meeskonda, kes jagunesid kahte alagruppi. A alagrupis võistlevad edasipääsu eest Triiton, Tallinna Sulgpallikeskus, Tallinna Kalev ja Veeriku. B alagrupp koosneb järgnevatest klubidest: TÜASK I, Raul Must Sulgpallikool ja TÜASK II. Meistriliiga mängud algavad laupäeval kell 13:00.

Esiliiga/2. liigas teise nimetusega B liiga on esindatud 12 võistkonda ja nemad on jagunenud kolme alagruppi. A alagruppi kuuluvad Tallinna Sulgpalliklubi, Triiton, Pärnu Spordikool ja Valge Hani. B alagrupis alustavad võistlust TÜASK, Tondiraba Sulgpalliklubi, Veeriku I ja Võru Sulgpalliklubi. C alagrupi koostavad neljase pundi Fookus, Tallinna Sulgpallikeskus, Pärnu Sulgpalliklubi ja Veeriku II.

3.liiga/4.liiga ehk C liigasse registreeris end 14 võistkonda. Antud võistkonnad on jaotatud nelja alagruppi. A alagruppi kuuluvad Tallinna Sulgpallikeskus, Fookus II, Veeriku I ja Veeriku III. B alagrupp koosneb Fookus I, Pärnu Sulgpalliklubi, TTÜ ja Veeriku II võistkondadest. C alagruppi kuuluvad Aruküla Sulgpalliklubi, Fookus III ja Võru Sulgpalliklubi.

Võistkonnad ja nende liikmed nähtaval siin.

Otsepilt meistriliigast nähtaval siit.