fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad Leedus

09.06.2021

Homme algab Leedus Future Series kategooria turniir RSL Lithuanian International. Eesti mängijad alustavad nii kvalifikatsiooni ringidest kui ka põhiturniirilt.

Neljapäeval algaval kvalifikatsiooniturniiril alustavad mitmed Eesti noor sulgpallurid. Esimese eestlasena läheb platsile Robin Schmalz, kes kohtub Leedu mängija Danielius Berzanskisiga. Samal väljakul kohtub Rene Leeman Austria mängija Kai Niederhuberiga. U-19 koondisesse kuuluv Mario Kirisma kohtub esimeses ringis prantslase Louis Ducrotiga. Meeste üksikmängu oli ennast kirja pannud ka Ragnar Sepp, kuid loobus turniirist. Põhiturniirilt alustavad reedel Mihkel Laanes ja Karl Kert. Laanes kohtub esimeses ringis Iisraeli mängija May Bar Netzeriga ja Kert asub lahingusse Hispaania mängija Alvaro Vazqueziga.

Kvalifikatsioonist pidid alustama ka Emili Pärsim ja Marelle Salu, aga mängijate loobumiste tõttu pääsesid otse põhiturniirile. Naisteüksikmängus omab põhiturniiril kuuendat asetust Helis Pajuste, kes kohtub esimeses ringis Läti mängija Arta Priedniecega. Elisaveta Berik läheb vastamisi põhiturniiril neljandat asetust omava Iirimaa mängija Rachael Darraghiga.

Paarismängudes alustatakse võistlemist reedel põhiturniirilt. Meeste paarismängus on Eesti esipaaril Kristjan Kaljurannal ja Raul Käsneril esimene asetus. Nemad kohtuvad reedel Tšehhi paari Tadeas Brazda ja Jan Janotsikiga. Mikk Järveoja ja Mihkel Laanes on Leedu võistlusel kolmanda asetusega ja esimeses ringis minnakse vastamisi Läti paari Davis Strazdinsi ja Alens Zandovskisega. Meeste paarismängus on veel eestlastest esindatud Mario Kirisma ja Robin Schmalz, kes asuvad teise ringi pääsu püüdma Leedu paari Mindaugas Dagilisi ja Aivaras Kvedarauskase vastu.

Naiste paarismängus lähevad Emili Pärsim ja Marelle Salu avaringis vastamisi leedukate Vytaute Fomkinaite ja Samanta Golubickaitega. Elisaveta Berik ja Helis Pajuste kohtuvad Leedu paari Jogaile Keleciute ja Monika Sukackaitega.

Segapaarismängus on ainsate eestlastena esindatud Rene Leeman ja Emili Pärsim, ka nende vastased tulevad Leedust. Teise ringi pääsemiseks tuleb neil alistada Edgaras Slusnys ja Vaida Slusniene.

Võistluste tabelitega saab tutvuda siin ja otsepilt võistlustest on saadaval siin.