fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Must piirdus Hispaanias esimese ringiga

19.05.2021

Täna astus Hispaanias, Huelvas BWF World Tour Super 300 kategooria turniiril pärastlõunal võistlustulle Raul Must (BWF 91.).

Musta esimese ringi vastane oli selle aasta Polish Openi võitnud Malaisia mängija Ng Tze Yongiga (BWF 108.). Esimene geim läks Yong 3:0 juhtima, kuid eestlane vastas sellele võites ise kolm punkti järjest ja viigistades kohtumise seisul 3:3. Edasi jätkus mäng punkt-punkti mänguna Yong küll surus enda mängu rohkem peale ja pausile mindi tema juhtimisel 11:8. Pärast pausi vähendas Must kaotusseisu kahe punktiliseks, tablool oli seis siis 11:13. Malaisia mängumees vastas sellele kuue punktilise spurdiga ja liikus kindlalt esimese geimi võidu poole. Yongil piisas ühest geimpallist, et geim endale võtta seisuga 21:15.

Teine geim olid mängijad taas viigis seisul 3:3, sealt läks malaisialane oma teed ja intervalliks juhtis kohtumist 11:4. Must vähendas küll kaotusseisu nelja punktiliseks, aga sellest ei piisanud, sest seisul 10:14 võitis Yong kuus punkti järjest. Seekord läks Malaisia mängijal vaja 3 matšpalli, et kindlustada võit. Mustal tuli vastu võtta esimese ringi kaotus 15:21, 12:21.

Võistluste tulemustega saab tutvuda siin ja otsepilt on saadaval siit.

Foto: Badminton Europe/Yevhen Lieskov