fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Männik ja Üprus jõudsid Ukrainas finaali

15.05.2021

Täna jätkusid Ukrainas FZ FORZA Ukraine Junior võistlused, kus hommikul selgitati välja poolfinalistid ja õhtul mindi platsile finaal kohta püüdma.

Esimeste eestlastena läksid poolfinaali pääsu püüdma Oskar Männik ja Ramona Üprus, kes kohtusid Ukraina paari Yehor Nechai ja Yana Prykhokoga. Eestlased domineerisid kohtumist täielikult alistades vastased 21:8, 21:10, vaja läks kõigest 16 minutit, et poolfinaali koht endale tagada. Poolfinaalis kohtuti kolmandat asetust omava paari Yevhenii Stolovoi ja Yevheniia Kantemyriga. Mäng möödus tasavägisemalt, kuid Männik ja Üprus kindlustasid finaalipääsu kahe geimiga alistades Ukraina paari 23:21, 23:21. Teise eestlasena oli segapaarismängus konkurentsis veel Rannar Zirk, kes mängis koos Sloveenia mängija Lina Pipaniga. Neil tuli kahjuks veerandfinaalis tunnistada neljadat asetust omava Ukraina paari paremust seisuga 4:21, 13:21.

Meestepaarismängus kohtusid Oskar Männik ja Rannar Zirk veerandfinaalis Viacheslav Yakovlevi ja Nikita Yeromenkoga. Pärast 36 minutilist kohtumist tuli Eesti paaril vastu võtta kolme geimiline kaotus 21:17, 13:21 ja 21:11.

Naisteüksikmängus asus kolmandal väljakul poolfinaali pääset püüdma Ramona Üprus, kes kohtus teise asetusega Mariia Stoliarenkoga. Viimati kohtusid samad mängijad 2019. aasta Eestis, tookord jäi peale kolme geimiga ukrainlanna. Seekordiki kaldus mäng Ukraina mängija kasuks, kes alistas Üpruse 15:21, 21:15, 21:15.

Homme lähevad esimeses finaalkohtumises platsile Oskar Männik ja Ramona Üprus.

Võistluste tabelitega on võimalik tutvuda siin ja võistluste otsepilt on saadaval siin.