fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

U-15 koondise uueks peatreeneriks sai Mihkel Talts

13.05.2021

Uueks hooajaks valiti U-15 koondise peatreeneriks noor ja edasipüüdlik Mihkel Talts. Mihkel on hetkel treener sulgpalliklubis Triiton ning omab EKR 5 treeneri tasemeklassi. Oma igapäevases treeneritöös on Mihkel kokku puutunud nii alustavate kui ka tipp mängijatega, samuti kuulunud noorena ise koondisesse. Mihkel kandideeris U-15 koondise peatreeneriks, sest tema jaoks oli see ilmselge käik, kuna tegeleb talendikate noormängijatega igapäevaselt.

Mihkli sõnul on koondise põhieesmärk esineda hästi EMil ja mängida oma tase maksimaalselt välja. “Et see õnnestuks tuleb mängijad viia heasse vormi. Sel puhul oleme planeerinud erinevaid treeningkogunemisi ning võistlusi nii Eestis kui ka välismaal. ”

Tulevase töö tähtsuse osas lisas Talts: “Koondise treeneritöö juures on kõige tähtsam see, et noored saaksid treeningutest ja võistlustest positiivset emotsiooni. Kuna U15 klassile on Euroopa Meistrivõistlused, siis on näha, et juba noorest east peale pannakse rõhku professionaalsusele. Kui tahame, et meie sportlased suudaksid tulevikus Euroopas läbi lüüa, siis peame samuti olema suunitletud üha rohkem professionaalsusele ja tekitama mängijates enesekindlust nii treeningutel kui ka võistlustel.”

2019-2020. aastatel juhendas U-15 koondist Rainer Terras.