fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Marran ja Rüütel jõudsid Portugalis finaali

09.05.2021

Täna jätkusid Portugalis International Series kategooria võistlused, kus päeva alustati poolfinaalidega.

Esimesel väljakul astusid esimesena platsile Eesti naispaar Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel (BWF 45.). Finaalipääsu asuti jahtima Taani paari Natasja Anthoniseni ja Clara Graverseni (BWF 78.) vastu.

Esimese geimi alguses saavutasid taanlased väikese eduseisu, juhtides kohtumist nii seisul 6:2, kui ka 8:5. Invervalliks oli tablool seis Anthoniseni ja Graverseni kasuks 11:7. Geimi teine pool hoiti kindlalt eduseisu, väikseim vahe oli seisul 17:14. Eestlannade punkti saagiks esimene geim jäigi 14 punkti ja nõnda kaotati poolfinaalis geim 14:21.

Teine geim algas Marrani ja Rüüteli jaoks paremini mängu asuti juhtima 7:4. Taanlannad tegid siis nelja punktilise spurdi ja asusid geimi juhtima 8:7. Joogipausile minnes pöörasid eestlannad seisu enda kasuks ja juhtisid 11:9. Paari punktilist edu hoiti geimi lõpuni ja geimi võiduks oli vaja eestlastel kahte geimpall, teine geimpall realiseeriti seisul 21:16.

Otsutavas geimis alustasid Marran ja Rüütel domineerivalt minnes kohtumist juhtima 9:3 ja pausile mindi eestlaste eduseisus 11:4. Seisul 12:6 võitsid taanlased neli punkti järjest ja vähendasid kaotusseisu seisule 10:12. Eestlannad sammusid jõudsalt finaali poole seisul 18:14, aga siis võitsid taanlannad viis punkti järjest ja läksid kolmandat geimi esimest korda juhtima seisul 19:18. Marran ja Rüütel hoidsid külma närvi ning kindlustasid finaali pääsu seisuga 14:21, 21:16, 21:19. Finaalis minnakse vastamisi taas taanlastega kui kohtutakse Amalie Schulzi ja Christine Buschiga (BWF 50.).

Finnalmängud hakkavad täna õhtul Eesti aja järgi kell 17.00.

Võistluste tabelitega saab tutvuta siin ja otsepilt on saadaval siin.