fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Marran ja Rüütel Tradehouse Ilukaubamaja stipendiaadid

19.11.2020

Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel said sel aastal Tradehouse Ilukaubamaja kaheksandat korda välja antava noorsportlase stipendiumi.

20000 euro suurune fond jagunes kuue stipendiaadi vahel: sulgpallurid Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel (4000 eurot), kümnevõistleja Risto Lillemets (4000 eurot), laskesportlane Reino Velleste (4000 eurot), maadleja Helary Mägisalu (4000 eurot), jalgrattur Madis Mihkels (2000 eurot) ja maletaja Mai Narva (2000 eurot).

Tradehouse asutaja Avo Kivimaa sõnul oli tänavu oli konkurss eriti tihe ning täis väga talendikaid noorsportlasi, mistõttu ka valikute tegemine oli komisjonile oluliselt aeganõudvam ning keerukam. Suurimaks väljakutseks oli finalistide seast valida need stipendiaadid, kes vääriksid meie toetust, kuid usun, et meie valikud on olnud õiged. Eraldi tasuks välja tuua, et sportlased olid sel aastal eriti silmapaistvad video vormistamise oskustega ning kvaliteeditasemed olid sama kõrged nagu nende saavutused spordimaailmas.

Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel on hetkel maailma edetabelis paarismängus 73. kohal. Oktoobris saavutasid nad karjääri parima tulemuse maailma karikasarjas, kui olid World Tour 750 võistlusel Denmark Openil kuueteistkümne parima seas.