fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti noored Rootsis noorte karikaetapil

24.01.2020

Täna Uppsalas algaval Swedish Junior 2020 osaleb Eestist mitmeid noori. Samal ajal toimub ka Swedish U17 International 2020.

Noormeeste üksikmängu avaringis kaheksanda paigutusega Artur Ajupovi esimeseks vastaseks on rootslane Alexander Pilon ja nende mäng algab täna kell 14:50. Rannar Zirk läheb vastamisi prantslase Grégoire Deschampiga, Tauri Kilk sai avaringis vastaseks hispaanlase Javier Alava ning Oskar Männiku vastane on samuti prantslane, kuuenda paigutusega Thomas Fourcade.

Neidude üksikmängus läheb Catlyn Kruus avaringis vastamisi prantslase Anna Tatranovaga kell 14:00. Ramona Üpruse esimeseks vastaseks on venelane Vasilisa Kuznetcova ja nende mäng algab kell 17:00.

Noormeeste paarismängus on Männiku ja Zirki vastasteks belgia mängijad Iljo Van Delsen ja Yaro Van Delsen, Ajupov ja Kilk said loosiga vastasteks kolmanda paigutusega Venemaa mängijad Ilya Kim ja Egor Velp.

Neidude paarismängus on Kruus ja Üpruse esimesteks vastasteks rootslased Selma Arvidsson ja Ella Hellman ning nende mäng algab 18:50.

Segapaarismängus said Männik ja Üprus loosiga teise ringi, kus kahjuks täna hommikul jäid alla Belgia mängijatele Iljo Van Delsen ja Lien Lammertyn seisuga 19-21; 16-21.

Mängude tabeleid ja tulemusi näeb siit.

U17 turniiril osalevad Eestist Elisaveta Berik, Kadi Ilves, Mario Kirisma, Rene Leeman, Karl Aksel Männik, Heili Merisalu, Steven Pärnasalu, Emili Pärsim, Marelle Salu, Robin Schmalz, Emilia Shapovalova, Chris Robin Talts, Marta Emili Teller, Tregert Gustav Värv ja Kerttu Voore.

Nende mängude tabelid ja tulemused leiab siit.