fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti edukaimad ettevõtted sulgpallis on Tartu Ülikooli Kliinikum, Omniva ja Kühne+Nagel

02.05.2019

Traditsiooniliselt selgitati 1.mail, töörahvapühal välja Eesti tublimad ettevõtted sulgpallis. Sellel aastal saavutas parima ettevõtte tiitli Tartu Ülikooli Kliinikum, kelle viie parima tulemuse punktisumma oli 331,22. Teise koha pälvis mullune võitja Omniva 303,64 ja kolmanda koha Kühne+Nagel 261,16 punktiga.

Individuaalselt võtsid võidu harrastajate klassis Kristel Neier (Omniva) ja Maksim Zagura (Tartu Ülikooli Kliinikum) ning eliitklassis Sale-Liis Teesalu (Tartu Ülikooli Kliinikum) ja Roman Pankin (Kühne+Nagel). Naispaarismängus olid parimad Terje Arak/Sale-Liis Teesalu (Tartu Ülikooli Kliinikum), meespaarismängus Alan Heinluht/Roman Pankin (Kühne+Nagel) ja segapaarismängus Sandra Eiduks/Indrek Raig (Omniva).

Kokku osales võistlusel 27 tublit ettevõtet, kus sulgpall on jätkuvalt au sees. Kiitus kõigile osalejatele!

Võistlust toetasid Jazz Pesulad ning Europark. Nii ettevõtete paremusjärjestust kui individuaalseid tulemusi saab vaadata siin ja Oleg Hartšenko poolt tehtud fotosid Omniva Spordiklubi Facebooki lehelt.