fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel said esimese turniirivõidu

03.03.2019

Sulgpalli Euroopa karikaetapil Slovakkias saavutasid naiste paarismängus Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel võidu. Koos mängides on see neile esimene tiitel maailma edetabeli turniiridelt. Võitudega Inglismaa, Šotimaa ja Poola paaride üle poolfinaali jõudnud Marran ja Rüütel läksid nelja parima seas vastamisi kuuenda asetusega Hispaania paari Claudia Leali ja Lorena Uslega. Eestlannad esimese geimi kaotasid, kuid võitsid kaks järgmist ja edenesid võiduga 19-21, 21-13, 21-12 finaali. Finaalis kohtuti teise asetusega Saksamaa paari Lisa Kaminski ja Hanna Pohliga. Finaalmäng kulges Eesti paari kontrolli all ja turniirivõit vormistati numbritega 21-13, 21-9.

Marran ja Rüütel on koos paari mänginud vähem kui pool aastat ja selle ajaga tõusnud maailma edetabelis 117. kohale. Maailma edetabelis läheb arvesse kümme parimat turniiri ning eestlannadel on seni kirjas kuus võistlust. Slovakkias võidetud esikoht peaks neid uuel nädalal tõstma veel kümmekond kohta.