fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad püüavad Riias kõrgeid kohti

27.08.2024

Kolmapäeval algab Euroopa karikaetapp VICTOR Latvia International, kus võistlevad mitmed Eesti parimad sulgpallurid.

Meeste üksikmängus on otse põhitabelisse pääsenud ainult Karl Kert, kes kohtub avaringis reedel Matthew Abelaga Maltalt. Eesti meister Tauri Kilk alustab kvalifikatsioonist, kus tal on kolmas asetus. Kilk on esimeses ringis vaba ja mängib šotlase James Robertsoni ja Poola mängija Bartosz Krajweski kohtumise võitjaga. Kvalifikatsioonist edasipääsuks on vaja võita kolm kohtumist. Taas teeb rahvusvahelises konkurentsis kaasa pikaaegne Eesti esireket Raul Must. Veel püüavad edasipääsu põhivõistlusele Dennis Kumar, Karl-Rasmus Pungas, Siim Saarse, Andrei Schmidt ja Joel Mislav Kunst.

Naiste üksikmängus saavad põhivõistluselt alustada Helis Pajuste, Ramona Üprus ja Catlyn Kruus. Pajuste mängib Natalia Slobodovaga Slovakkiast. Üpruse vastane on Dounia Pelupessy Šveitsist ja Kruus kohtub avaringis Karla Henryga Belgiast. Kvalifikatsioonivõistluselt püüavad põhivõistlusele end mängida Emilia Shapovalova, Laura-Liis Kale, Eliise-Kristiina Altmäe, Karolina Pintšuk, Kaisa Liis Lepp, Romili Vakk ja Marelle Salu.

Naiste paarismängus teevad rohkem kui pooleaastase võistluspausi järel esimese võistluse Kati-Kreet Käsner ja Helina Rüütel, kes on saanud turniiriks kolmanda asetuse ja mängivad avaringis Poola paari Emilia Jochacy ja Kaja Ziolkowska vastu. Catlyn Kruusil ja Ramona Üprusel on viiest paigutus ja nende esimesed vastased on Jogaile Keleciute ja Monika Sukackaite. Naiste paarismängus võistlevad veel Laura-Liis Kale ja Liis Kiik, Lumikki Liias ja Heili Merisalu, Elisaveta Berik ja Emili Pärsim, Kaisa Liis Lepp ja Romili Vakk. Kvalifikatsioonist alustavad Marelle Salu ja Emili Shapovalova ning Karolina Pintšuk koos lätlase Nikola Mukelega.

Meeste paarismängus on turniiril kolmas asetus Kristjan Kaljurannal ja Raul Käsneril, kelle esimesed vastased on Agil Gabilov ja Dicky Dwi Pangestu Aserbaidžaanist. Neljanda asetusega on Anton Berik ja Mikk Õunmaa, kes mängivad Martin Harbo ja Thomas Valtheriga Taanist. Karl Kertil ja Tauri Kilkil on kuues paigutus ja neile on loositud vastu rootslased Jesper Borgstedt ja Max Svensson. Andrei Schmidt ja Hugo Themas mängivad avaringis teise asetusega Islandi paari vastu. Kvalifikatsioonivõistluselt alustavad Oliver Hani ja Rasmus Talts, Marti Joost ja Rasmus Roogsoo, Robert Kasela ja Mihkel Talts.

Segapaarismängus on Mikk Õunmaal ja Ramona Üprusel seitsmes paigutus. Nende esimesed vastased on Igor Jasek ja Alicia Syrek Poolast. Eesti meistrid Kristjan Kaljurand ja Helina Rüütel kohtuvad esimeses mängus kvalifikatsiooni võistlustelt alustava paariga. Põhitabelis on veel Andrei Schmidt ja Emili Pärsim, Mattias Thomas Luhaväli ja Laura-Liis Kale. Kvalifikatsioonis võistlevad Oliver Hani ja Romili Vakk, Hugo Themas ja Elisaveta Berik, Rasmus Roogsoo ja Lumikki Liias, Dennis Kumar ja Mia Sakarias, Rasmus Talts ja Helis Pajuste, Emilia Šapvalova koos šotslase Evan Kennyga.

Võistluse ajakava ja tulemused siin.