fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti Sulgpalliliidu tegevjuht on Siiri Rajamägi

13.05.2024

Eesti Sulgpalliliidu juhatus valis aprillis tegevjuhi, kelleks on varasemalt spordikoordinaatori ametikohal töötanud Siiri Rajamägi. 

“Kuivõrd Eesti Sulgpalliliidu eelmine tegevjuht Rainer Terras lahkus ootamatult tegevjuhi ametikohalt, et naasta oma sulgpalliklubi töö juurde, siis otsustas liidu juhatus edutada Siiri Rajamäge, et tagada organisatsiooni järjepidev toimimine,” sõnas liidu president Tiit Vapper. Ta lisas, et Siirit teatakse kui aktiivset, oskuslikku ning sulgpalliringkondadele kodu- ja välismaal tuntud spordiorganisaatorit. Liidu juhatus on veendunud, et Siiri suudab tõhusalt edendada Eesti sulgpalli ning seada asjatundlikke prioriteete valikutes, mida seavad võimalused nii tippspordi eesmärkide saavutamiseks kui ka noorte ja harrastajate arvukuse suurendamiseks.

“Sulgpalliliidu tegevjuhina soovin jätkata ja edendada koostööd klubide, koolide ja teiste organisatsioonidega, et meile kõigile armsal spordialal oleks järjest laienev kandepind ja suurenev harrastajaskond.  On oluline, et me üheskoos loome visiooni sulgpalli tulevikuks ja ka üheskoos rakendame seda praktikas,” kirjeldas Siiri Rajamägi oma eesmärke.

Siiri Rajamägi on Eesti Sulgpalliliidus töötanud aastast 2008.