fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Treeningud sisetingimustes alates 24.11

24.11.2020

Alates 24. novembrist jõustusid seoses COVID-19 viirusega uued piirangud sporditegevusele.

Treeningute korraldamisel on alates teisipäevast Tallinnas ja Ida-Virumaal, kus viiruse levik hetkel ulatuslikum, kehtestatud piirarv treeningrühma suurusele, milleks on 10 inimest. 10 inimese piirang on seatud eesmärgiga, et treeningul olijatel oleks võimalik hoida üksteisega turvalist distantsi ja rühmadevaheline kontakt on omavahel võimalikult väike. Näiteks, soovitame alustada või lõpetada rühmade treeninguid 5-10 minutiliste vahedega, et riietusruumides ja halli ukse juures ei tekiks liigseid kogunemisi.

Kõik treeningute korraldajad üle-Eesti peavad tagama treeningutel inimeste hajutatuse ja võimalusel viima treeningud läbi nii, et osalejate vahel puuduks füüsiline kontakt. Siseruumides peavad treeningu eel ja järel kõik kandma maski (va dušši all) ja liikuma siseruumides järgides 2+2 põhimõtet.

Tutvu lähemalt Kultuuriministeeriumi juhendiga sisetreeningute läbiviimiseks siin.

Võistluste korraldamisel on alates tänasest lubatud piirarv saalis viibijatele 250 inimest, sealjuures ei tohi osalejate arv ületada saali 50% mahutavust. Siseruumides võistluste korraldamisel ja võistlustel osalemisel tuleb jälgida Eesti Sulgpalliliidu võistluste korraldamise juhendit ja Kultuuriministeeriumi juhiseid.