fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2035
White Stripe Element

Eesti mängijad võistlevad Prahas

16.10.2024

17.-20. oktoobrini toimub Tšehhis 5000 USD auhinnafondiga Euroopa Karikasarja etapp, kus Eesti mängijatest on võistlemas Tauri Kilk, Helis Pajuste, Ramona Üprus, Anton Berik, Mikk Õunmaa, Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner.

Tauri alustab võistlemist meeste üksikmängu kvalifikatsioonis, tema esimese ringi vastaseks on Poola mängija Michal Walentek, kohtumise orienteeruv aeg neljapäeval, 17. oktoobril kell 12.30.

Naiste üksikmängu põhitabelis on loos toonud Helise vastaseks Barbora Bursova Saksamaaalt ja Ramonal on vastaseks kodupubliku ees võistlev Katerina Mikelova. Põhitabeli mängud algavad reedel, 18. oktoobril. Helise mäng on orienteeruvalt kell 10.30 ja Ramona mäng kell 11.30.

Meeste paarismängus on võistlustules kaks Eesti paari – Mikk Õunmaa-Anton Berik ning Kristjan Kaljurand-Raul Käsner. Mõlema Eesti paari vastasteks on Saksamaa mängijad ja mängud toimuvad reedel, 18. oktoobril.

Segapaarismängus on võistlustules Ramona Õprus-Mikk Õunmaa, nende vastased selguvad peale segapaari neljapäevaseid kvalifikatsioonimänge.

Vaata võistluse tabeleid ja täpset ajakava siit

Otseülekanne on leitav siit ja live score siit