fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2035
White Stripe Element

GP-sari on alanud

13.10.2024

Möödunud nädalavahetusel alustas Eesti sulgpalli GP sari. Võistlus toimus 12.-13. oktoobril Lenne Sulgpallikeskuses ja turniiril osales kokku 193 sulgpallurit.

Parimad selgitati neljas erinevas tugevusklassis. Meistriliiga üksikmängudes võitsid Karl Kert ja Helis Pajuste. Meeste üksikmängu finaalis oli tasavägine lahing Karl Kert´i ja valitseva Eesti meistri Tauri Kilk´i vahel – tulemusega 15-21; 21-19; 21-14 panin oma paremuse maksma Karl Kert. Naiste üksikmängu finaalis olid vastamisi samuti valitsev Eesti meister Helis Pajuste ja EMV-l 3. koha saanud Ramona Üprus. Kahes geimis punktidega 21-14; 21-17 võitis GP-1 esikoha Helis Pajuste.

Meeste paarismängus olid parimad Kristjan Kaljurand-Raul Käsner, kes finaalis alistasid paari Mikk Õunmaa- Anton Berik tulemusega 21-11; 21-11. Mikk Õunmaa koos Ramona Üprusega võitsid segapaarismängu ja naiste paarismängus olid poodiumi kõrgeimal astmel Elisaveta Berik-Emili Pärsim.

Esiliigas tuli kahekordseks võitjaks Peeter Randväli, kes võitis nii meeste üksikmängu kui ka segapaarismängu koos Kai-Riin Salustega. Esiliiga naiste üksikmängu võitis Mirtel Marii Keskel, meeste paarsimängu võitsid Mikk Aru-Ants Mängel ja naiste paarismängu Piret Kärt-Külle Laidmäe.

Vaata kõiki GP-1 tugevusklasside tulemusi siit