fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2035
White Stripe Element

Eesti mängijatele juunioride MM-l 17.-32. koht

09.10.2024

Nanchangis juunioride maailmameistrivõistlustel jäi Eesti sulgpallurite parimaks tulemuseks individuaalturniiril kolmandasse ringi pääs ehk 17.-32. koha jagamine.

Kolmekümne kahe parima sekka jõudis kaks Eesti paari Heili Merisalu ja Emilia Shapovalova ja noormeeste seas Oliver Hani ja Andrei Schmidt.

Oliver Hani ja Andrei Schmidt võitsid esimeses kohtumises Trinidadi ja Tobago paari Vishal Ramsubhagi ja Jace Smithi 21-6, 21-11. Teises ringis oldi paremad lõunanaabritest Rudolfs Andersonsist ja Andrejs Vilnisest 21-9, 21-8. Kolmekümne kahe parima seas kohtusid Hani ja Schmidt Poola paari Mikolaj Morawski ja Krzysztof Podkowinskiga. Kuueteistkümnenda paigutusega Poola paariga peeti tasavägine lahing, kuid kahjuks pidid Eesti noored tunnistama kolmes geimis vastaste paremust 21-15, 12-21, 18-21.

Neidude paarismängus said loosiga Heili Merisalu ja Emilia Shapovalova otse teise ringi. Teises ringis oli nende vastasteks Põhja-Mariaanide paar Lansangan ja Maratas, kellest saadi jagu 21-7, 21-9. Kolmandas ringis mängiti esimese asetusega hiinlaste Chen Fan Shu Tiani ja Liu Jia Yuega. Hiinlaste vastu eestlastel võimalust ei tekkinud ja vastu tuli võtta kaotus 4-21, 11-21.

Juunioride MM tulemused siin.

Foto: BadmintonPhoto