fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2035
White Stripe Element

Algab juunioride MM individuaalturniir

06.10.2024

Eesti noored alustavad esmaspäeval võistlemist Hiinas juunioride MM individuaalturniiril.

Noormeeste üksikmängus on võistlemas Andrei Schmidt, Oliver Hani ja Rasmus Roogsoo. Schmidt kohtub avaringis Ghana mängija Jonathan Ankrahiga. Hani sai vastaseks ugandalase Aaron Ndawula. Roogsoo läheb vastamisi Hein Htutiga Myanmarist.

Neidude üksikmängus kohtub Emilia Shapovalova Lusine Smbatyaniga Armeeniast. Romili Vakk läheb loosi tahtel kokku hiinlase Yuan An Qiga. Marija Paskotši vastane on Singapurist Tan Mindy Zi Xuan. Nii neidude kui noormeeste tabelid on 128 kohalised.

Noormeeste paarismängus on Rasmus Roogsoo ja Rasmus Talts vastamisi Armeenia paari Edgar Hovhannisyaniga ja Hamlet Parsyaniga. Oliver Hani ja Andrei Schmidt mängivad Vishal Ramsubhagi ja Jace Smitiga Trinidadist ja Tobagost.

Neidude paarismängus on Heili Merisalu ja Emilia Shapovalova otse 64 seas ja kohtuvad Põhja-Mariaanide paari Genelyn Joy Mirando Lansangani ja Angela Marie Bernardez Maratasega. Lumikki Liias ja Maria Paskotši peavad avaringis vastamisi minema Taani paari Anna-Sofie Nielseni ja Jasmin Willisega.

Segapaarismängus mängivad Oliver Hani ja Romili Vakk USA paari Weslie Cheni ja Veronica Yangiga. Rasmus Roogsoo ja Lumikki Liias said vastasteks võistkonnaturniirilt tuttava Mongoolia paari Khurts-Erdene Enkh-Erdene ja Arvinbuyn Bayasgalani. Rasmus Talts ja Emilia Shapovalova on kokku loositud üheksanda asetusega Türgi paari Bugra Aktase ja Sinem Yildiziga.

Sportlaseid juhendab treenr Mihkel Talts.

Võistluse tabelid ja tulemused siin. Otseülekanne siin.