fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2035
White Stripe Element

Eesti treenerid täiendasid end parasulgpalli koolitusel

30.09.2024

Eelmisel nädalal toimus Austrias Euroopa Sulgpalliliidu parasulgpalli koolitus. Eestist osalesid treenerite koolitusel Riina Täht ja Sander Mertis. Silja Uustal läbis parasulgpalli administraatorite kursuse.

Riina Tähe sõnul oli koolitusel osalemine väga kasulik: “Mulle meeldis see, et sai ise proovida erinevate klasside juures, kuidas mängijad ennast tunnevad ja kuidas liiguvad. See andis hea ülevaate erinevustest parasulgpalli ja tavalise sulgpalli mängimise ja õpetamise kohta. Samuti olid kohal mängijad, kellelt sai küsida küsimusi ja sai ka harjutusi nendega koos teha.” Positiivsena tõi Riina veel välja, et kogu koolitus oli ülesehitatud tiimitööna ja koolitusel osalenud seltskond väga toetav ja meeldiv. “Samuti oli huvitav kuulata ühe sportlase ja treeneri Dina, meie koolitaja, teekonda olümpia pronksini. Väga ausalt, ilustamata ja südamlik lugu,” kirjeldas Riina koolitusel kogetut.

Silja Uustali sõnul oli huvitav ka tutvuda teiste riikide kogemustega, kus parasulgpall on Eestiga võrreldes märksa laiema kandepinnaga: “Muljetavaldav oli kuulda Inglismaa kogemustest, neil on üle 200 mängija ja nad korraldavad parasulgpalli turniire iga kahe kuu tagant”.

Eestis parasulgpalli mängimise võimaluste kohta rohkem info saamiseks, võta ühendust info@badminton.ee

Foto: Silja Uustal, Riina Täht ja Sander Merits parasulgpalli koolitusel