fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2035
White Stripe Element

Sulgpall kõigile koolitused õpetajatele

20.09.2024

Sellel sügisel toimuvad “Sulgpall kõigile” koolitused koolide ja lasteaedade kehalise kasvatuse ja liikumisõpetuse õpetajatele.

Koolitused toimuvad Tallinna lähedal Lenne Sulgpallikeskuses (Uus-Ringi tee 3, Jüri):

  • 25. oktoober 09.30-16.00
  • 8. november 09.30-16.00

Mõlemale koolituse saab registreeruda kuni 18. oktoobrini siiri@badminton.ee. Osalustasu 45 EUR.

Koolid, kus osaleb „Sulgpall kõigile“ koolitusel mitu õpetajat, saavad sulgpallivarustuse komplekti, mis sisaldab sulgpalli reketeid, palle ja võrke.

„Sulgpall kõigile“ on Rahvusvahelise Sulgpalliföderatsiooni programm, mida on ellu viidud rohkem kui 150 riigis. Ka Eestis on tänaseks osalenud juba ca 200 kooli. Programmi keskmes on koolitused õpetajatele. Koolitusel saavad osalejad teadmisi sulgpalli mängust, sulgpalli tundide kavandamisest ning kuidas sulgpall toetab noorte kehaliste võimete arengut. Koolitustel on suur osakaal praktilisel tegevusel, mis annab vajalikud oskused ja teadmised sulgpalli mänguks ja sulgpalli tundide läbiviimiseks.

Eesti Sulgpalliliit ja Kirjastus Koolibri annavad igale koolitusel osalejale sulgpalli algõpetuse raamatud – „Sulgpall kõigile Õpetaja käsiraamat“ ja „Sulgpall kõigile Tunnikavad“ raamatu. Õpetaja käsiraamat annab ülevaate sulgpalli mängu olemusest ning koolitundides sulgpalli õpetamise metoodikast. Tunnikavade raamatus on 22 näidistundi koos praktiliste harjutustega. „Sulgpall kõigile“ metoodika hõlmab üldkehalisi ja sulgpalli harjutusi, mis edendavad nii kehaliste võimete kui sulgpallimängu oskuste arengut. Raamatuid saab edukalt kasutada koolitundide läbiviimisel aga ka liikumisrühmades ning spordiklubides sulgpalli algõppe juhendamisel.

Koolituse läbijad saavad Rahvusvahelise Sulgpalliliidu tunnistuse.