fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2035
White Stripe Element

U15 koondis EM-l

10.09.2024

Kolmapäeval algavad Poolas Suwalkis U15 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlused. U15 EM-l, mis mängitakse üle aasta, osaleb 253 noort sulgpallurit. Eesti on EM-l esindatud kümne mängijaga.

Noormeeste üksikmängus võistlevad Kaspar Sorge ja Marten Põder. Marten Põderi vastane on Andrey Marcov Bulgaarist, mäng peetakse kolmapäeval kell 10.00. Sorge on loosi tahtel otse teises ringis, kus ta kohtub kuuteistkümnenda paigutusega Oliver Wu-ga Inglismaalt. Mäng toimub kolmapäeval kell 11.30.

Neidude üksikmängus läheb Carmella Krislin Kruus avamängus vastamisi taanlanna Emma Nissen Nielseniga (kolmap kell 15.00). Keidi Kaasma mängib kümnenda paigutusega Meghna Maheshiga Inglismaalt (kolmap kell 16.00).

Noormeeste paarismängus on Andre Looskari ja Iko Viik kolmapäeval kell 19.30 kohtumas Šotimaa paari Charlie Junnori ja Alfie Martiniga. Marten Põder ja Kaspar Sorge vastased on Šveitsist Nathan Nguyen ja Max Von Bodisco (kolmap kell 17.00).

Neidude paarismängus on Carmella Krislin Kruus ja Ilona Roogsoo loosi tahtel esimeses ringis vabad ja peavad oma esimese mängu neljapäeval. Nende vastasteks on Slovakkia ja Rootsi paaride kohtumise võitja. Mirtel Marii Keskel ja Kelli Muinast lähevad väljakule kolmapäeva õhtul kell 20.00, kui kohtuvad slovakkide Adriana Chylova ja Laura Fodorovaga.

Segapaarismängudega alustatakse neljapäeval. Eestit esindavad Andre Looskari ja Kirsika Vaidla, kes mängivad viienda asetusega türklaste Berkay Ceyhani ja Ada Kececiga. Marten Põder ja Kelli Muinast kohtuvad Slovakkia paari Alec Koscaki ja Lucia Skorkovskaga.

U15 koondist juhendab Poolas treener Heiki Sorge.

Võistluse tulemusi ja ajakava vaata siin. Võistluste ülekanded siin.