fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kristin Kuuba mängud OM-l

27.07.2024

Kristin Kuuba alustab võistlemist Pariisi OM-l 30. juulil.

Kristin Kuuba on loositud alagruppi koos Rio ja Tokyo OM medalisti Pusarla V Sindhuga Indiast ja Fathimath Nabaaha Abdul Razzaqiga Maldiividelt. Viimasel poolel aastal Eesti esireket vigastuste tõttu palju võistelda pole saanud ja OM-i eel on olnud eesmärk taastumisel ja vormi taastamisel: “Viimases OM ettevalmistuses olen keskendunud eelkõige targasti treenimisele. Kuna olen olnud kogu hooaja vältel korduvalt vigastatud, siis eelkõige on eesmärk olnud OM-iks kehaliselt nii heasse konditsiooni saada kui vähegi võimalik. Vigastustest 100% taastunud ei ole, kuid seis on parem kui mõned kuud tagasi. Treeningud on koormuste osas olnud veidi tagasihoidlikumad võrreldes sama ajaga eelmisel aastal.” OM loosi hindas Kuuba pigem heaks, sest üks asetatud ehk tugev maailma top 15 mängija on igas alagrupis nagunii.

Pariisi OM esimeses mängus kohtub Kuuba 30. juulil kell 9.30 (Eesti aja järgi) Maldiivide esindaja Abdl Razzaqiga, kes asub maailma edetabelis 111. kohal. Kuuba on vigastuspausi tõttu maailma edetabelis viimastel kuudel mõnevõrra langenud ja asub 74. positsioonil. Razzaqi vastu on Kuuba eesmärgiks seadnud võidu: “Temaga varasemalt mänginud ei ole ning väga palju tema mängu kohta ei tea. Olen kindlasti valmis lahinguks ning endast parimat andma,” sõnas Kuuba.

Alagrupi teise kohtumise eeldatava alagrupi favoriidi Pusarla V Sindhu vastu peab Kuuba 31. juulil kell 10.20 (Eesti aja järgi). “Sindhuga pole ma varasemalt kunagi mänginud ning kuna tegemist on eelmiste OM-ide medaliomanikuga, siis saab väga põnev olema, mis vormis ta on Pariisis. Sindhu vastu on tema täielik favoriit, seetõttu saan mängida pingevabalt ning loodetavasti ka vastupanu osutada,” kirjeldas Kristin Kuuba ootusi mängule.

Kristin Kuuba mängudest teeb ülekande Kanal2, mänge kommenteerib Rainer Kaljumäe.

Võistluste tulemused ja ajakava siin.

Foto Karli Saul / Team Estonia