fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eestile Euroopa Ülikoolide mängudelt hõbe ja pronks

24.07.2024

Täna lõppes Ungaris Euroopa Ülikoolide mängudel sulgpalliturniir, kus Tartu Ülikooli eest võistelnud Eesti sulgpallurid tulevad koju kahe medaliga.

Segapaarismängus võitsid hõbeda Ramona Üprus ja Oskar Männik. Üprus ja Männik said turniiriks kolmanda-neljanda paigutuse ning võitsid avaringides Leedu, Bulgaaria ja Šveitsi paare. Poolfinaalis olid eestlaste vastased turniiril parima asetusega ukrainlased Viacheslav Yakovlev ja Polina Tkach. Männik ja Üprus võtsid favoriitide üle võidu kolmes geimis 21-17, 13-21, 21-8. Finaalis mindi vastamisi teise paigutusega Poola paari Adrian Krawczyki ja Anastasia Khomichiga. Esimene geim õnnestus kindlalt võita, kuid järgmistes geimides olid paremad poolakad ning tuli leppida finaalis kaotusega 21-11, 12-21, 10-21.

Teise medali tõid Eestile Anton Berik ja Oskar Männik meeste paarismängus. Berik ja Männik võitsid esmalt Ungari paari ning veerandfinaalis ukrainlasi Andri Doni ja Oleksandr Smundiaki. Poolfinaalis mindi vastamisi hispaanlaste Miguel Esteve Garcia ja Alberto Perals Parraga. Kohtumine kujunes kolmegeimiliseks, kus lõpuks tuli Eesti paaril vastu võtta kaotus 22-20, 17-21, 12-21, millega jäädi jagama kolmandat kohta ning saadi kaela pronksmedalid.

Naiste üksikmängus jõudis Ramona Üprus veerandfinaali ja jäi kokkuvõttes jagama 5. kohta. Sama tulemusega lõpetasid naiste paarismängus Andra-Mai Hoop ja Ramona Üprus.