fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti Sulgpalliliit sai Paralümpiakomitee liikmeks

23.07.2024

Eesti Paralümpiakomitee võttis 11. juuli koosolekul enda liikmete sekka Eesti Sulgpalliliidu.

Eesti Sulgpalliliit on parasulgpalli mänguks võimaluste loomisega tegelenud viimase nelja-viie aasta jooksul. Tänaseks on parasulgpalli koolitustel osalenud mitmed treenerid ning käivitunud on esimesed treeningrühmad. Samuti võõrustati mõni aasta tagasi Euroopa Sulgpalliliidu parasulgpalli igaaastast koolitust.

Liidu tegevjuhi Siiri Rajamägi sõnul on parasulgpall olümpiaala ning koostöö Eesti Paralümpiakomiteega annab mõlemale poolele võimaluse ala kandepinna laiendamiseks ja ühtlasi aitab kaasa üldiste hoiakute ja suhtumise muutumisele ühiskonnas.

Eesti Sulgpalliliidu sooviks parasulgpalli arendamisel on tulevikus sulgpallivõislustele kaasata parasportlasi. Samuti jätkata seniste treeningruppide tööga ja võimalusel käivitada uusi treeningruppe ning tõsta treenerite teadlikkust koolitades neid parasulgpallis. Eesmärgiks on ka sulgpallikohtunike osalemine Euroopa ja maailma parasulgpalli võistlustel.

Parasulgpalli mängimise võimaluste kohta rohkem info saamiseks kirjuta info@badminton.ee

Foto: Karli Saul /EOK