fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

TÜ võistkond Euroopa Ülikoolide mängudel 16. kohal

21.07.2024

Ungaris Debrecenis sai Euroopa Ülikoolide mängudel Tartu Ülikooli esindus võistkonnavõistlusel 16. koha.

Alagrupis tuli esimesel võistlusepäeval tunnistada 2-3 kaotust nii Pecsi Ülikoolile Ungarist kui Lausanne Ülikoolile Šveitsist. Samade numbritega tuli vastu võtta laupäeval kaotus ka viimases alagrupi mängus Hispaania Miguel Hernandez Elce Ülikoolilt.

Kohamängudes 16-19. kohale õnnestus Tartu Ülikooli võistkonnal esmalt alistada Aserbaidžaani Spordiakadeemia. Võidupunktid võeti paarismängudes, kui oma vastastest said jagu segapaaris Oskar Männik ja Ramona Üprus, meeste paarismängus Männik koos Anton Berikuga ja naiste paarismängus Üprus Andra Mai Hoopiga. Üksikmängudes tuli Mihkel Mart Liimil ja Andra Mai Hoopil leppida kaotustega.

Teises kohamängus läks Eesti esindus vastamisi Eotvos Lorandi Ülikooliga Ungarist. Segapaarismängus jäid Männik ja Hoop alla Marcel Csobodile ja Dora Tarkany-Szucile 14-21, 18-21. Anton Berik võitis seejärel Samuel Nagy 21-17, 21-14. Teise võidupunkti tõi Ramona Üprus võiduga Tünde Takacsi üle 22-20, 21-19. Otsustava võidu said meeste paarismängus Berik ja Männik Csobodi ja Nagy vastu 21-7, 21-11. Selle võiduga lõpetas Tartu Ülikooli võistkond turniiri 16. kohaga.

Võistkonna võistluse kõik tulemused siin.

Esmaspäeval algab individuaalturniir, mille tabeleid ja ajakava saab näha siin.