fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner Leedus 2. koht

09.06.2024

Sulgpalli Euroopa karikaetapil Leedus said meeste paarismängus Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner teise koha.

Võistlusteks turniiritabelisse teise asetuse saanud paar alustas esimeses kahes ringis võitudega Ukraina paaride üle. Veerandfinaalis seisis ees tõsisem katsumus, kus pingelises kohtumises saadi 27-25, 21-19 võit Bruno Carvalho ja David Silva üle Portugalist. Sealjuures oli esimeses geimis vastastel kasutada üheksa geimpalli, kuid kogenud Eesti koondise mängijad säilitasid rahulikku närvi ja võtsid võidu kahes geimis.

Poolfinaalis kohtuti alles juunioride eas olevate Saksamaa mängijate Luis Pongratzi ja Kjell Wageneriga. Kaljuranna ja Käsneri pikk võistluskogemus tuli poolfinaali otsustavate punktide mängimisel kasuks ning finaali jõuti tulemusega 21-18, 27-25.

Finaalis kohtuti võistlustel esimest paigutust omanud Nicolas Hoareau ja Aymeric Toresega Prantsusmaalt. Esimeses geimis oli võrdne mäng seisuni 14-14, kuid siis said vastased mitu punkti järjest ja võtsid esimese geimi võidu. Teises geimis õnnestus prantslastel mõnepunktine vahe teha sisse juba päris alguses ja hoida seda lõpuni. Finaal lõppes Kristjan Kaljuranna ja Raul Käsneri jaoks 15-21, 14-21 ning sellega saavutati selle aasta teine poodiumikoht Euroopa karikaetapil.