fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner Leedus poolfinaalis

08.06.2024

Leedus Future Series Euroopa karikaetapil on nelja parima hulka jõudnud meeste paarismängus Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner. Võistlusteks teise paigutuse saanud Kaljurand ja Käsner alistasid esimeses kahes ringis Ukraina paarid ning veerandfinaalis põnevas heitluses Bruno Carvalho ja David Silva Portugalist 27-25, 21-19. Poolfinaalis pühapäeval on nende vastased Luis Pongratz ja Kjell Wagener Saksamaalt.

Karl Kert ja Tauri Kilk ning Anton Berik ja Mikk Õunmaa jõudsid teise ringi. Kert ja Kilk jäid kaheksandikfinaalis alla Indoneesia paarile Mainaky ja Mainaky 21-19, 15-21, 13-21. Berik ja Õunmaa kaotasid prantslastele Bourginile ja Queton-Boissoule 15-21, 17-21.

Veerandfinaali mängisid end segapaarismängus turniiriks teise asetuse saanud Mikk Õunmaa ja Ramona Üprus. Esimeses ringis alistasid Õunmaa ja Üprus ukrainlased Chyruni ja Almalalha ning teises ringis sakslased Dumleri ja Nguyeni. Veerandfinaalis tuli vastu võtta kolmes geimis kaotus rootslastelt Martin Norrmanilt ja Malena Norrmanilt 9-21, 21-14, 18-21. Samalt Rootsi paarilt said esimeses ringis kaotuse Andrei Schmidt ja Emili Pärsim. Ka Hannes Hani ja Marelle Salu ning Rasmus Taltsi ja Helis Pajuste jaoks lõppes turniir avamänguga.

Meeste üksikmängus jõudis põhiturniiri teise ringi Karl Kert. Kert alistas avaringis inglase Heng Lin Ngangi pikas mängus 21-19, 16-21, 24-22. Kuuteistkümne parima seas aga tuli vastu võtta kaotus prantslaselt Amaury Lievrelt 22-24, 12-21. Eesti meister Tauri Kilk pidi võistlust alustama kvalifikatsioonist, kus ta sai kaks võitu, kuid otsustava mängus jäi alla taanlasele Marcus Krusele 17-21, 18-21. Andrei Schmidt sai kvalifikatsioonivõistlusel ühe võidu, kuid jäi seejärel alla taanlasele Soren Haldile 9-21, 19-21. Teistel Eesti mängijatel kvalifikatsiooniturniiril võiduarvet avada ei õnnestunud.

Ka naiste paarismängus jõudsid Eesti sulgpallurid kaheksandikfinaali. Catlyn Kruus ja Ramona Üprus said kolmanda paigutuse tõttu otse teise ringi, kus jäid alla indialastele Gayatri Rawatile ja Mansa Rawatile tasavägises kohtumises 19-21, 20-22. Sandra Kamilova ja Helis Pajuste alistasid avamängus kolmes geimis hollandlased Stefanie Nijsse ja Anouk van Wijki, kuid pidid teises ringis tunnistama noorte leedulaste Jore Kavaliauskaite ja Jorune Salnaite paremust 21-19, 19-21, 7-21.

Naiste üksikmängus lõppes eestlaste jaoks võistlus ühe mänguga. Helis Pajuste kaotas Siti Nursuhainile Malaisiast 4-21, 12-21 ja Catlyn Kruus Annanya Pravinile Indiast 17-21, 11-21.

Võistluse tulemused siin.