fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti sulgpallurid võistlevad Leedus

05.06.2024

Leedus algab neljapäeval Future Series Euroopa karikaetapp, kus on võistlemas mitmed Eesti mängijad.

Meeste üksikmängus pääses põhitabelisse Karl Kert (BWF 298), kelle esimene vastane on Heng Lin Ngan Inglismaalt (BWF 241). Tauri Kilk peab võistlust alustama kvalifikatsioonist, kus mängib esimese mängu Camilo Borstiga Saksamaalt. Kvalifikatsioonist põhivõistlusele pääsuks on vaja võita kolm mängu. Ka Andrei Schmidt, Hannes Hani, Chris Robin Talts, Karl-Rasmus Pungas ja Dennis Kumar peavad esimese mängu neljapäeval kvalifikatsioonivõistlusel.

Naiste üksikmängus on Helis Pajuste vastane põhiturniiri avaringis Siti Nurshuhaini Malaisiast. Catlyn Kruus mängib Katrin Neudoltiga Austriast.

Meeste paarismängus on favoriitide seas Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner, kellel on teine asetus. Nende esimene vastane selgub kvalifikatsioonivõistluselt. Anton Berik ja Mikk Õunmaa said võistlusteks kolmanda paigutuse ja mängivad Poola paari Michal Sobolewski ja Adam Szolci vastu. Karl Kert ja Tauri Kilk on kuuenda paigutusega ning nende vastased avamängus on leedulased Danielius Berzanskis ja Domas Paksys.

Naiste paarismängus said Catlyn Kruus ja Ramona Üprus kolmanda paigutuse ja pääsesid sellega otse teise ringi. Esimesest ringist alustavad Sandra Kamilova ja Helis Pajuste, kes mängivad Stefani Nijsse ja Anouk van Wijki vastu Hollandist. Elisaveta Berik ja Emili Pärsim kohtuvad leedulaste Vilte Paulauskaite ja Monika Sukackaitega.

Segapaarismängus on Mikk Õunmaal ja Ramona Üprusel teine asetus ning nende vastased esimeses mängus on ukrainlased Oleksandr Chyrun ja Raia Almalalha. Andrei Schmidt ja Emili Pärsim mängivad Martin Norrmani ja Malena Norrmani vastu Rootsist. Rasmus Talts ja Helis Pajuste kohtuvad Timeo Bourgini ja Marjolene Raffiniga Prantsusmaalt. Hannes Hani ja Marelle Salu mängivad Dennis Koppeni ja Anouk van Wijkiga Hollanist.

Vaata ajakava ja tulemusi siin. Otseülekanded mängudest siin.