fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad Austrias

22.05.2024

Neljapäeval algab Austrias sulgpalli Euroopa karikaetapp, kus võistlemas on mitmeid Eesti parimad mängijad.

Meeste üksikmängus alustavad kvalifikatsioonist nii Tauri Kilk kui Karl Kert. Kilki vastane on kvalifikatsioonis seitsmenda paigutusega Justin Hoh Malaisiast (BWF 145). Mäng toimub Eesti aja järgi ca 11.55. Karl Kert kohtub esmalt Christian Tomiciga Austriast (BWF 854). Mäng peetakse neljapäeval 13.25.

Meeste paarismängus on Kert ja Kilk alustamas samuti kvalifikatsiooniringidest. Nende esimesed vastased on India paar Nithin H. V ja Vishnuvardan Goud Panjala. Kert ja Kilk tulevad väljakule neljapäeval 17.55. Kvalifikatsioonist edasi saamiseks on vaja kahte võitu. Selle kvalifikatsiooni tabeli võitja kohtub põhiturniiril Anton Beriku ja Mikk Õunmaaga.

Naiste paarismängus mängib Helina Rüütel esimese rahvusvahelise turniiri koos Ramona Üprusega. Võistlustabelisse on saadud viies paigutus ja esimest vastast oodatakse kvalifikatsioonivõistluselt. Kohtumine toimub reedel 19.45. Segapaarismängus on Ramona Üpruse ja Mikk Õunmaa esimesed vastased jaanuaris Yonex Estonian Internationalil finaali jõudnud Jessica Silvennoinen ja Ludwig Axelsson Rootsist.

Võistluse tabelid ja ajakava siin. Vaata otseülekannet siit.