fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kristin Kuuba kaotas Luksemburgis turniiri võitjale

05.05.2024

Luksemburgis International Challenge taseme Euroopa karikaetapil langes Kristin Kuuba välja esimeses ringis.

Kuuba alustas võistlust favoriidina, sest sai maailma edetabeli alusel esimese paigutuse. Maailma edetabelis 51. kohal asuv Eesti esireket sai aga loosiga väga raske vastase – jaapanlanna Hina Akechi. Kuigi 19-aastane Akechi on maailma edetabelis 97. kohal on tegemist eelmisel aastal sama turniir võitnud mängijaga, kes hiljuti poodiumile jõudnud ka maailma karikaetapil.

Kohtumist domineeriski algusest peale Akechi võites esimese geimi 21-10. Teises geimis oli võrdset mängu intervallini, kuid sealt edasi läks Akechi taas eest ja võitis kogu kohtumise 21-10, 21-13. Akechi jätkas turniiri edukalt alistades ka järgmised vastased ning jõudis finaali. Finaalis võitis Akechi kaasmaalannat Riko Gunjit 21-16, 21-14.

Meeste üksikmängus läks tiitel Alex Lanierile Prantsusmaalt.