fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Selgusid parimad Eesti seeniormängijad

07.04.2024

6. aprillil selgitati Lenne Sulgpallikeskuses tänavused Eesti seenioride meistrid.

Puhas töö õnnestus teha ja kolmes mänguliigis kuldmedal noppida 35+ vanuseklassis Sandra Kamiloval ja Karl Kivinurmel, 45+ vanuseklassis Külle Laidmäel ja 50+ vanuseklassis Piret Kärtil.

Sandra Kamilova tuli üksikmängus võitjaks Grete Talviste ees. Omavahelises põnevas mängus võitis Kamilova tulemusega 21-9, 17-21, 21-14. Teine meistritiitel tuli just koos Talvistega kui naiste paarismängus alistati finaalis Heleri Kruusimaa ja Maria Medvedeva 21-16, 21-11. Kolmanda kulla võitis Sandra Kamilova segapaarismängus Karl Kivinurmega võites finaali Vahur Lukini ja Grete Talviste vastu 21-14, 21-19.

Karil Kivinurm tuli 35+ vanuseklassi meistriks lisaks segaparile ka üksikmängus ja paarismängus. Üksikmängus tuli finaalis kindel võit Timmo Virkmaa üle 21-11, 21-3. Meeste paarismängus olid Kivinurm ja Lukin finaalmängus paremad Andres ja Mikk Arust 21-19, 21-17.

45+ vanuseklassis krooniti kolmekordseks meistriks Külle Laidmäe. Naiste üksikmängus võitis Laidmäe Margit Maidla ja Külle Eiche ees. Naiste paarismängu tiitel tuli koos Margit Maidlaga ja segapaarismängus Raul Linnamäega. Segapaarismängu finaalis said Laidmäe ja Linnamägi jagu 40+ naispaarismängu võitjast Kairi Teevälist ja Indrek Tartost.

50+ vanuseklassis oli võidukas Piret Kärt. Üksikmängus võitis Kärt ning hõbeda sai Maria Alajõe. Naiste paarismängus võitsid Kärt ja Triinu Tombak Maria Alajõe ja Laila Põdra ees. Segapaaris koos 55+ meeste paarismängu võitnud Einar Veedega alistati finaalis Aare Luigas ja Maria Alajõe.

Eesti seenioride meistrivõistlustel katkematut võiduseeriat jätkas meeste 45+ üksikmängu võiduga Heiki Sorge.

Vanimas, 80+ vanuseklassis mängis kolm sportlast ning meistriks tuli Jaan Järvik. Teise koha sai Jüri Veerits ja kolmanda Aivo Oja. Meeste paarismängus oli kõrgeimaks mängitud vanuseklassiks 70+, kus võidu said Väino Stoltsen ja Tõnu Tereping.

Vaata kõiki Eesti seenioride meistrivõistluste võitjaid siin.