fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Lenne Sulgpallikeskuses mängiti GP-4

19.02.2024

Sulgpalli GP-sarja hooaja neljas võistlus toimus 17.-18. veebruaril Lenne Sulgpallikeskuses. Võistlusel osales kokku 247 mängijat.

Meistriliigas tuli meeste üksikmängus võitjaks Hans Kristjan Pilve (Veeriku Badminton), kes võitis finaalis Hannes Hani (Triiton) 21-5, 21-14. Naiste üksikmängus oli parim valitsev Eesti meister Helis Pajuste (Raul Must Sulgpallikool). Teise koha sai Romili Vakk Triitonist.

Meeste paarismängus läks võit Kristjan Kaljurannale (TÜASK) ja Raul Käsnerile (Triiton), kes olid paremad Anton Berikust ja Mikk Õunmaast (mõl Triiton) 21-12, 21-12. Naiste paarismängu võitsid Ramona Üprus ja Kertu Margus (mõl TÜASK), kes said finaalis jagu Eve Laansoost (Tondiraba SK) ja Ulla Helmist (Veeriku Badminton) 21-10, 21-11. Segapaarismängus said võidu Mikk Õunmaa ja Ramona Üprus, kes kolmes geimis alistasid 21-15, 13-21, 21-17 Kristjan Kaljuranna ja Kertu Marguse.

Vaata kõiki GP-4 tulemusi siin.