fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Algavad sulgpalli meeskondlikud ja naiskondlikud Euroopa meistrivõistlused

14.02.2024

Kolmapäeval algab Lodzis Poolas sulgpalli meeskondlike ja naiskondlike Euroopa meistrivõistluste finaalturniir.

Tänavu peeti esmakordselt EM kaheosalise võistlusena, kus detsembris toimusid kvalifikatsiooniturniirid ning seal selgusid finaalturniirile pääsevad kaheksa parimat meeskonda ja naiskonda.

Meeskondlikul finaalturniiril osalevad tiitlikaitsja Taani ja korraldaja Poola kõrval Saksamaa, Prantsusmaa, Inglismaa, Holland, Ukraina ja Tšehhi. Suurimaks konkurendiks suurfavoriidile Taanile võib pidada Prantsusmaa meeskonda. Finaalturniiril mängitakse esmalt kahes neljases alagrupis, kus kummastki pääseb kaks parimat võistkonda poolfinaalidesse.

Naiskondlikul finaalturniiril on tiitlikaitsja samuti Taani. Nendega ühes alagrupis on Prantsusmaa, Türgi ja Poola. Teise alagrupi moodustavad Hispaania, Saksamaa, Holland ja Šotimaa. Naistegi konkurentsis on selge favoriit Taani, kuid medalile heidelda on head võimalused kõigil finaalturniiril osalejatel, suurimat konkurentsi Taanile võivad pakkuda nii Prantsusmaa, Saksamaa, Türgi kui Hispaania. Ka naiskondade seas pääsevad poolfinaali kummagi alagrupi kaks parimat võistkonda.

Meeskondliku ja naiskondliku EM-i saab otsepildis jälgida siin. Võistluste tulemused ja tabelid siin.

Kolmapäevast-reedeni mängitakse alagrupi kohtumised. Laupäeval toimuvad poolfinaalid ja pühapäeval finaalid.

Eesti naiskond saavutas alagrupi võistlusel Šotimaa järel teise koha. Meeskond jäi oma alagrupis, mille võitis Saksamaa, kolmandaks.