fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti noored Ungaris veerandfinaalis

11.02.2024

Sulgpalli juunioride Euroopa karikaetapil Ungaris jõudsid Eesti noored kolmes mänguliigis veerandfinaali.

Noormeeste üksikmängus võitles end veerandfinaali Andrei Schmidt. Schmidt alustas turniiri kuuenda paigutusega. Esimeses kahes ringis sai Schmidt võidud ungarlase Balazs Peto ja slovakki Alex Petrovici üle. Kaheksandikfinaalis alistas Schmidt üheksanda paigutusega Pascal Chengi Austriast 21-19, 21-13. Veerandfinaalis tuli aga vastu võtta kaotus Bharath Lateeshilt Araabia Ühendemiraatidest 19-21, 13-21. Eesti mängijatest võistles üksikmängus veel Rasmus Talts, kes jõudis võiduga Adam Nusseri üle Ungarist teise ringi kuuekümne nelja parema sekka, kuid sai seal kaotuse tšehhilt Adam Burgetilt.

Neidude üksikmängus pääses veerandfinaali Marija Paskotši. Paskotši võitis esimestes ringides ukrainlannat Sofia Bielobrovchuki ja sloveeni Tija Horvatit. Kuueteistkümne parima seas tuli võit slovakki Eva Sarena üle 21-9, 18-21, 21-17. Veerandfinaalis kaotas Paskotši Raiia Almalalhale 11-21, 14-21. Eestlannadest võistlesid veel Heili Merisalu ja Karolina Pintšuk. Merisalu võitis esimeses mängus rumeenlannat Ioana Popescut, kuid kolmekümne kahe parema seas kaotas Hedi Doroszmaile Ungarist. Karolina Pintšuk kaotas avaringis Oleksandra Botsmanile Ukrainast.

Noormeeste paarismängus alistasid esimestes mängudes Andrei Schmidt ja Rasmus Talts Vince Felix Borosi ja Adam Nusseri Ungarist ning Slovakkia paari Dominik Andrase ja Erik Hajdu. Veerandfinaalis kohtuti prantslaste Timeo Bourgini ja Gaspard Lerichega, kellelt tuli vastu võtta kaotus 19-21, 10-21. Prantsuse paar tuli hiljem ka turniiri võitjaks.

Neidude paarismängus kohtusid Marija Paskotši ja Karolina Pintšuk avaringis eelmise aasta U17 Euroopa meistrivõistluste võitjate Raiia Almalalha ja Anastasiia Alymovaga ning said kaotuse 17-21, 11-21. Ukraina paar tuli ka turniiri võitjaks.

Segapaarismängus jäid Andrei Schmidt ja Heili Merisalu avakohtumises alla Belgia paarile Matts Croesile ja Amber Boonenile 22-20, 19-21, 18-21.

Vaata võistluse tulemusi siin.