fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad Azerbaidžaanis

06.02.2024

Neljapäeval algab Bakuus International Challenge kategooria turniir Azerbaijan International, kus löövad kaasa ka Eesti sulgpallurid.

Meeste paarismängus on alustavad põhitabelis nii Anton Berik ja Mikk Õunmaa kui Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner. Mõlemale paarile on võistlus oluline, kuna maailma edetabelisse saadavad punktid määravad, kumb paar asub paari nädala pärast avaldatavas Euroopa meistrivõistlustele kvalifitseerumise edetabelis kõrgemal.

Berik ja Õunmaa mängivad avaringis India paari Arryan R Aji ja Syam Prasad Udayakumariga. Kaljuranna ja Käsneri vastased on Mohamed Muanis Bahreinist ja Mohammed Munawar Araabia Ühendemiraatidest.

Naiste üksikmängus alustab Ramona Üprus kvalifikatsioonist, kus kohtub Tara Shahiga Indiast. Üprus ja Õunmaa mängivad koos segapaari ning lähevad põhiturniiril vastamisi Araabia Ühendemiraatide paariga Kuswanto Kuswanto ja Sreeyuktha Sreejith Paroliga.

Meeste üksikmängu kvalifikatsioonis mängib Ragnar Sepp Kuswanto Kuswantoga.

Võistluste tulemused ja tabelid siin.