fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Raul Must võitleb kaheksateistkümnenda meistritiitli nimel

02.02.2024

Sulgpalli 60. Eesti meistrivõistlustel selgusid reede õhtul finalistid.

Meeste üksikmängus läksid poolfinaalis kokku pikaaegne Eesti esireket nüüdseks tippspordist loobunud Raul Must, kes püüab oma kaheksateistkümnendat tiitlit ja valitsev Eesti meister Karl Kert. Kert oli eelmise aasta meistrivõistluste finaalis üle seitmeteistkümne aasta esimene Eesti mängija, kes suutis Musta alistada. Seekordses poolfinaalis sai Must magusa revanši. Kert võitis küll esimese geimi, kuid teise geimi lõpuheitluses jäi peale Must ja oli otsustavas geimis juba domineerivam pool. Must läks finaali võiduga 18-21, 22-20, 21-15. Musta finaalivastane on 19-aastane Tauri Kilk, kes alistas Eesti parima juuniori Andrei Schmidti 23-21, 21-13.

Naiste üksikmängus loobus Eesti parim sulgpallur ja tiitlikaitsja Kristin Kuuba päev enne võistluste algust juba mõnda aega segava põlvevigastuse tõttu. Nii avanes tee finaali Helis Pajustele, kes võitis poolfinaalis Marija Paskotši 21-11, 21-14. Finaalis kohtub ta teise paigutusega Catlyn Kruusiga. Kruus alistas poolfinaalis Ramona Üpruse 21-17, 21-10.

Kruus ja Üprus on koos paarismängu finaalis, kus nad kohtuvad Helina Rüüteli ja Kertu Margusega. Meeste paarismängus püüavad kümnendat järjestikkust meistritiitlit Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner. Nende vastu tulevad Karl Kert ja Tauri Kilk. Segapaarismängus on finaalis Kristjan Kaljurand ja Helina Rüütel ning Mikk Õunmaa ja Ramona Üprus.

Finaalid mängitakse laupäeval 3. veebruaril algusega kell 11.00 Nord Spordihoones.

Eesti meistrivõistluste tulemused siin.