fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Raul Must: Osalen, et võidetud tiitel oleks tiitlivääriline

29.01.2024

Nord Spordihoones Tallinnas selguvad 1.-3. veebruaril 60. Eesti meistrid sulgpallis.

Eelmistel Eesti meistrivõistlustel tõukas meeste üksikmängus Karl Kert koduselt troonilt seitseteist aastat järjest Eesti meistrivõistlustel valitsenud Raul Musta. Karl Kerdi kõrval on tõusnud tugevaks tiitlipretendendiks ka 19-aastane Tauri Kilk, kes on võitnud viimased koduse GP sarja jõuproovid. Kerdile ja Kilkile soovib pakkuda tõsist konkurentsi Raul Must, kes nüüdseks on tippspordist taandunud ja juhib omanimelist sulgpallikooli. “Eesti meistrivõistlustel osalemisel on motivatsiooniks näidata enda sulgpallikooli noortele, et pühendumise ja kõva tööga on kõik võimalik. Kuna mul on alustav sulgpallikool, siis proovin alles tippu pürgivatele noortele tuua heade mängudega eneseusku,” kirjeldab Must meistrivõistlustel osalemise põhjuseid. Eesmärgiks on Karlile ja Taurile pakkuda konkurentsi ja et võidetav meistritiitel oleks tiitlivääriline lisab Must naerdes.

Naiste üksikmängus on suurfavoriit Eesti hetke parim sulgpallur Kristin Kuuba. Maailma edetabelis 48. kohal asuv Kuuba püüab oma kaheksandat järjestikkust meistritiitlit. Teise asetusega on Catlyn Kruus ja kolmanda paigutusega Ramona Üprus.

Meeste paarismängus on viimased üheksa aastat valitsenud Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner. Kümnenda meistritiitli püüdmisel on nende tugevamate konkurentide seas paarismängu koos mängivad Kert ja Kilk ning teise paigutusega Anton Berik ja Mikk Õunmaa.

Naiste paarismängus võib oodata peamist heitlust meistritiitlile Catlyn Kruusi ja Ramona Üpruse ning Helina Rüüteli ja Kertu Marguse vahel. Kolmanda paigutuse said Elisaveta Berik ja Emili Pärsim. Segapaarismängus on kaks parima asetusega paari võistlustabelis Ramona Üprus ja Mikk Õunmaa ning Kristjan Kaljurand ja Helina Rüütel. Kolmanda asetusega on Elisaveta Berik ja Raul Käsner.

Sulgpalli Eesti meistrivõistluste finaalid toimuvad Nord Spordihoones laupäeval 3. veebruaril algusega kell 11.00. Võistlused algavad 1. veebruaril kell 11.00 eelringidega. Reedel 2. veebruaril kell 11.00 mängitakse veerandfinaalid ja 18.00 poolfinaalid.

Võistluste ajakava ja tabelid siin.