fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kaljurand ja Käsner Rootsis 9-16. kohal

19.01.2024

Rootsis International Series kategooria turniiril VICTOR Swedish Open jäid meeste paarismängus Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner jagama 9. kohta.

Eesti paar sai põhitabelis loosi tahtel otse teise ringi kuueteistkümne parima sekka. Seal tuli nende vastaseks Rootsi paar Mio Molin ja Filip Karlborg. Samade vastastega kohtuti nädal tagasi Tallinnas YONEX Estonian Internationalil, kus võidu said rootslased.

Seekordne kohtumine kujunes võrreldes eelneva mänguga oluliselt tasavägisemaks. Kaljurand ja Käsner said esimeses geimis võidu 22-20. Ka teist geimi alustati aktiivsemalt ja juhiti veel seisul 14-12. Sealt edasi said aga rootslased hoo üles ja läksid omakorda juhtima viies mängu otsustavasse kolmandasse geimi. Kolmandas geimis oli geimi algusest initsiatiiv vastastel, kuid Eesti paar viigistas seisu 15-15. Seejärel aga läksid Molin ja Karlborg eest ja võitsid mängu 20-22, 21-17, 21-16.

Üksikmängudes Eesti mängijatel kvalifikatsiooniturniirilt põhitabelisse jõuda ei õnnestunud.

Võistluse tulemused siin.