fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad VICTOR Swedish Openil

18.01.2024

Neljapäeval algas Uppsalas VICTOR Swedish Open, kus osalevad mitmed Eesti mängijad.

Põhiturniirile sai Eesti sulgpalluritest meespaar Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner. Loosi tahtel on nad esimeses ringis vabad ja kohtuvad kaheksandikfinaalis Rootsi paari Mio Molin ja Filip Karlborg ning Prantsusmaa paari Nicloas Hoareau ja Aymeric Tores kohtumise võitjaga. Sama Rootsi paari vastu mängisid Kaljurand ja Käsner eelmisel nädalal kodusel Euroopa karikaetapil, kus peale jäid rootslased.

Naiste üksikmängus jäi napilt põhiturniiri ukse taha Ramona Üprus. Üprus kohtus kvalifikatsiooniturniiri avaringis Floriane Nuritiga Prantsusmaalt ning võitis 21-18, 21-7. Otsustavas mängus oli Üpruse vastane Mirjam Lindgärde Rootsist. Kolmegeimilises mängus jäi Üprusel edasipääsust puudu kaks punkti. Kohtumine lõppes rootslanna kasuks 20-22, 21-15, 24-22.

Meeste üksikmängus alustasid Eesti mängijad kvalifikatsioonivõistluselt. Tauri Kilk kohtus esimeses mängus Ludvig Petre Olssoniga Rootsist. Kilk sai võidu 21-19, 21-11. Kvalifikatsiooni teises ringis oli Kilki vastane eakaaslane Jakob Houe Taanist. Kilk ja Houe pidasid tasavägise heitluse ning kahjuks pidi nappi kaotust tunnistama Kilk 18-21, 21-18, 20-22. Teiste Eesti mängijate jaoks lõppes meeste üksikmängus teekond avaringis. Karl Kert jäi alla Romeo Makbulile Rootsist 13-21, 18-21. Ragnar Seppa vastane oli Senne Houftoofd Belgiast ja kohtumine lõppes 13-21, 6-21.

Võistluste tabelid ja tulemused siin. Võistlustest otseülekannet saad jälgida siin.