fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

YONEX Estonian International finalistid

13.01.2024

Laupäeval selgusid Kalevi Spordihallis YONEX Estonian International finalistid. Sulgpalli Euroopa karikaetapi võidule hakkavad pühapäeval võitlema kümne riigi esindajad.

Meeste üksikmängus on finaalis teise paigutusega Joakim Oldorff Soomest (BWF 75). Tema vastane on ukrainlane Danylo Bosniuk (BWF 91). Naiste üksikmängus pääses finaali neljanda asetusega Rosy Oktavia Pancasari Prantsusmaalt. Teine finalist on Devika Sihag Indiast.

Pühapäevased finaalid algavad segapaarismänguga, kus kohtuvad Rootsi paar Ludwig Axelsson ja Jessica Silvennoinen ning Saksamaa paar Jones Ralfy Jansen ja Thuc Phuong Nguyen.

Naiste paarismängus on finaalis seekordse turniiri kõige nimekamad mängijad. Mitmetel Euroopa meistrivõistlustel medali võitnud suurturniiride kogemusega inglanna Chloe Birch on võistlemas uue paarilisega, äsja Euroopa juunioride paremikku kuulunud Estelle Van Leeuweniga. Nende kõrval jõudis kindlalt finaali ka Türgi paar, mõne aasta tagused juunioride Euroopa meistrid, Bengisu Ercetin ja Nazlican Inci.

Meeste paarismängus on vastamisi Singapuri ja Bulgaaria mängijad. Teise paigutusega bulgaarlased Ivan Rusev ja Ilyan Stoynov mängivad seitsmenda paigutusega Loh Kean Hean ja Low Sheng Yan Nicholase vastu.

Finaalid algavad pühapäeval Kalevi Spordihallis kell 10.00 segapaarismänguga, millele järgnevad naiste ja meeste üksikmäng ning Euroopa karikaetapi lõpetavad naiste ja meeste paarismängud.

Ajakava ja tulemused siin.